Hoppa till innehåll

Skriv ditt liv!

    Allt fler människor skriver med sina liv som grund. Somliga kallar texterna självbiografiska, andra använder sina liv för att skriva skönlitteratur och kallar det skrivna för romaner. Tryckningen av ett manus är numera relativt billigt, vilket innebär att den som vill kan trycka upp en liten upplaga av sitt liv bara för släkt och vänner. Eller för sin egen skull.

    Jönköpings litteraturhus erbjuder i samarbete med Jönköpings kommun dig att testa hur det är att skriva ditt liv. Resultatet kommer inte att exponeras någonstans om du inte vill men litteraturhusets skrivpedagog Mynta Milehav är med dig och utvecklar din text.

    Studiecirkeln riktar sig till alla som vill skriva, oavsett om du aldrig har skrivit förut eller om du har vana att skriva berättelser. Skrivandet börjar den 30 november under åtta tillfällen. Gruppen träffas varannan tisdag mellan 10:00 och 12:15. Anmälan är bindande och görs via formuläret i länken senast den 16 november 2021:

    Anmälan till Skriv ditt liv!