Hoppa till innehåll

Mats Westling till Klubb Mikrokosmos

    Den 7 oktober kommer Mats Westling till Klubb Mikrokosmos.

    Mats Westling är en välrenommerad vissångare med hiten ”Perfekt” i ryggen. Han avslutar en lång serie konserter med att komma till Jönköpings litteraturhus evenemang Klubb Mikrokosmos den 7 oktober. Konserten startar 18:00.

    I ett meddelande skriver han: ”Jag kommer att bjuda på låtar från mina än så länge 7 album. Från genombrottslåten ”Perfekt” till senaste albumet ”Inåt, uppåt, framåt…” Kommer även bjuda på lite storytelling från såväl mitt musikaliska som mitt mer privata liv. Samt läsa något ur min debutbok ”Mitt hjärtas röst” Dikter och reflektioner. Varmt välkommen! Mats Westling”.

    För att delta i Klubb Mikrokosmos krävs medlemskap i Jönköpings litteraturhus, men är därefter är evenemangen gratis.