Hoppa till innehåll

Klubb Mikrokosmos med Åsa Storck och Henrik Hermansson

  Den 7 mars, 18:00 kommer Klubb Mikrokosmos att starta igen. Kvällens gäster är inte hemliga utan en högst etablerad författare med cirka 70 böcker bakom sig och en debutant.

  Åsa arbetar som bibliotekschef i Vaggeryds kommun och skriver böcker på fritiden. Första boken kom 1991. Nu har det blivit snart sjuttio stycken. Hennes böcker handlar ofta om att vara lite utanför, men också om att våga något fast man är riktigt rädd. 

  Henrik Hermansson har från och till under en längre tid varit verksam som frilansskribent och i januari i år släppte han sin första bok Allting handlar inte om dig själv här och nu. Under kvällen berättar han om tankegångarna i denna bok, som behandlar självupptagenhet och bildning ur olika perspektiv. Henrik börjar den 1 mars arbeta som utvecklare inom litteratur som konstform i Region Jönköpings län.

  Under kvällen blir det som vanligt fri scen, livliga/avslappnade boksamtal vid borden, kaffe, dikter och torra bullar.

  Välkommen!

  Mikrokoʹsmos (medeltidslatin microcoʹsmus, efter den grekiska frasen mikroʹs koʹsmos ’liten värld’ ’miniatyrvärld’): den lilla världen,