Hoppa till innehåll

Pilsnerpoesi i Carmarthen, Tranås och Jönköpings litteraturhus

  Söker du efter en scen att framföra dina texter på och en värld som tar emot dem. Då har du kommit rätt. Under hösten kan du framträda för publik i Wales huvudstad Carmarthen, Tranås och Jönköping via en ny hybridscen.

  Fem gånger under hösten har du chansen att framför dina texter från Jönköpings litteraturhus antikvariatscen. Samtidigt som du läser för publiken framför dig sänds din läsning via zoom till Tranås och Wales huvudstad Carmarthen, där andra poeter, professionella och amatörer, väntar på sin tur att få gå upp på scenen i sina städer.

  2021 arbetade föreningen Kultivera fram en hybridscen där deras nätverk, som sträcker sig mellan professionella författare och performance-artister över hela världen, skulle kunna ta plats och framträda inför varandra. Det finns två möjligheter att läsa, antingen hemifrån via zoom eller via en fysisk scen vid något av evenemangen.

  Jönköpings litteraturhus bjuder in alla för att ta del av och läsa från scenen. Ingen föranmälan behövs för att läsa, men för att endast medverka online anmäler du dig via Facebook. Länkar kommer efter hand.

  Tidpunkten är alltid 19:00. Höstens datum är: den 22 augusti, 19 september, 17 oktober, 14 november och 12 december.

  Välkommen!

  I samverkan med