Hoppa till innehåll

Delta i skrivtävlingen Framtidens lärande

  Skrivartävling!

  11 november 9.00-16.00 finns det möjlighet att delta i en workshop i kollaborativt skrivande på Jönköping University. Temat är Framtidens lärande och nominerade texter kommer bli publicerade i en utgåva från Jönköping University publikationsserie. En vinnare utses och får litteraturpriset Framtidens lärande. Prissumma är 2 000:-

  Ni har fram till 1 december att skriva färdigt era texter innan de går till jury. Ni som nominerats har möjlighet att finslipa texten innan den går till tryck och deadline för detta är 23 januari 2023.

  Jury: Oscar Källner, författare Åsa Storck, författare och bibliotekarie Amale Hanna-Dawod, författare och grundskolelärare

  Litteraturpriset Framtidens lärande är ett samarbete mellan Jönköpings litteraturhus och Jönköping University.

  10–11 november har JU två utvecklingsdagar, Föreställningar om framtidens lärande med inspirationstalare och workshop. Välkomna att anmäla er till dagarna. OBS! Föreläsningarna är på engelska. Anmäl deltagande till Ylva Lindberg: ylva.lindberg@ju.se