Hoppa till innehåll

Erik Nordström och Olena Pohonchenkova till Klubb Mikrokosmos

    Den 2 december kommer konstnären och poeten Erik Nordström och musikjournalisten Olena Pohonchenkova från Ukraina till Klubb Mikrokosmos.

    Evenemanget börjar 18:00 och alla medlemmar är välkomna. Medlemskap kan lösas i dörren. Framträdandena kommer att vara både på engelska och svenska.

    Erik Nordström kommer från Jönköping och är poet. Han kommer läsa ur sina två utgivna diktsamlingar och också framföra några nyskrivna dikter, samt berätta om sin skrivprocess. Erik är även verksam inom bildkonst och teater.

    Olena Pohonchenkova is a Ukrainian music writer. At the moment she’s working on the first issue of her fanzine that will be out later this year. She’s also involved in researching Ukrainian local music scenes and communities around them.